Omaishoidon lomitus

Jokainen omaishoitaja tarvitsee ajoittain hetken hengähdystauon ja omaa aikaa.

Tuemme InMedissä omaishoitajien arkea lomituspalvelulla. Perehdymme ennen lomitusta aina tarkasti hoidettavan vointiin, tapoihin ja tottumuksiin. Sairaanhoitajamme suorittavat vaativatkin hoitotoimenpiteet kotona ammattitaidolla ja luotettavasti.

Hoitajamme ovat sydämellisiä ja välittävät aidosti asiakkaidemme hyvinvoinnista.

Tarjoamme omaishoidon lomitusta myös lapsiperheille.

Perehdymme ennen hoidon aloitusta kunkin perheen yksilöllisiin tarpeisiin. Vanhemmat voivat jättää lapsensa InMedin hoivaan turvallisin mielin, sillä kaikilla hoitajillamme on vankka kokemus lastenhoidosta.

Olemme Pohjanmaan hyvinvointialueen hyväksymä palvelusetelituottaja. Omaishoidon lomituksen palvelusetelillä voit tilata myös siivoojamme helpottamaan arkeanne.

Lue lisää palvelusetelistä

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Tarvitsetko ”punkkirokotuksen” puutiaisaivokuumetta vastaan?

Varaa aika toimistollemme Mustasaarentielle.