Saitko palvelusetelin?

Palvelusetelillä voit ostaa InMedistä palveluita kaikenikäisille asiakkaille. Pohjanmaan hyvinvointialueella palvelusetelillä ostettavia palveluita ovat säännöllinen ja tilapäinen kotihoito sekä omaishoidon lomitus. Pirkanmaan hyvinvointialueella voit ostaa palvelusetelillä InMedistä lapsiperheiden tilapäistä kotipalvelua.

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on hyvinvointialueen myöntämä sitoumus korvata palveluiden tuottajan antaman palvelun kustannukset ennalta määriteltyyn arvoon asti. Palvelusetelillä voit hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka hyvinvointialueen kuuluu järjestää asukkailleen.

Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto hyvinvointialueen tuottamalle palvelulle. Hyvinvointialue päättää, mihin palveluihin se myöntää setelin. Jos asiakas kieltäytyy palvelusetelistä, tulee hänet ohjata muulla tavoin järjestettävien palveluiden piiriin.

Palvelusetelin voivat saada kaikki sosiaali- ja terveyspalveluita tarvitsevat. Palvelusetelin saaminen edellyttää, että hyvinvointialueen sote-huollon edustaja arvioi henkilön palveluntarpeen. Voit lukea lisää palvelusetelistä Sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta: https://stm.fi/palveluseteli.

Sain palvelusetelin – miten tilaan palvelun?

Voit tilata InMedistä palvelun soittamalla meille. Hoitajamme voivat näin kertoa Sinulle palveluistamme helposti jo heti ensimmäisessä kohtaamisessa. Tavoitat meidät näistä numeroista:

Pohjanmaan hyvinvointialue: 050 382 9012
Pirkanmaan hyvinvointialue: 050 382 7072.

Ensikäynnillä sairaanhoitajamme täyttää palvelusopimuksen ja kertoo palveluistamme. Samalla teemme yksilöllisen suunnitelman, jotta voimme palvella ja olla Sinulle avuksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka laskutus toimii?

Eri palveluseteleissä on erilaisia käytäntöjä asiakkaan omavastuun määräytymisestä.

Esimerkiksi vuonna 2023 Pohjanmaan hyvinvointialueella tilapäisen kotihoidon palvelusetelin arvo on arkisin 28 €/h. Ilta- ja viikonloppuisin setelin arvo on 33 €/h. Tilapäinen palveluseteli on mahdollista saada enintään kuuden viikon ajaksi. Mikäli palvelun tarve jatkuu tämän jälkeen, määritellään palvelusetelin arvo asiakkaan tulojen perusteella.

Omaishoidon vapaan järjestämiseksi myönnetyssä palvelusetelissä ei ole asiakkaan omavastuuta. Asiakas voi ostaa palveluita koko palvelusetelin arvon summalla. Yleisin omaishoidon vapaan palvelusetelin arvo on 378,57 €/kk. InMedin arkituntihinta on 45 €/h – voit siis ostaa palvelusetelillä palveluitamme reilut kahdeksan tuntia kuukaudessa.

Laskutamme palveluistamme kuukausi kerrallaan toteutuneiden tuntien mukaan. Laskun liitetiedostona lähetämme Sinulle tapahtumalistauksen. Vähennämme kustannuksistasi valmiiksi palvelusetelien arvon ennen laskun lähettämistä.

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.