Palvelut

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne missä sairastat. Palvelemme sinulle sopivassa paikassa 24/7.

Liikkuva terveysklinikka

– Lääkäri ja hoitaja kotiisi

 

Sairaanhoitajamme tulee luoksesi kotiisi, kesämökille tai muuhun Sinulle tärkeään paikkaan. Sairaahoitaja tekee tarvittavat tutkimukset ja hoitotoimenpiteet, jonka jälkeen voimme ottaa yhteyden erikoislääkäriin etäyhteyden avulla.Ajan mittaan oma sairaanhoitajasi oppii tuntemaan sinut ja terveydentilanteesi, näin säästyt asioiden kertaamiselta. Tutulle hoitajalle voit soittaa aina silloin, kun mieltäsi askarruttaa joku terveyteen liittyvä asia. 

InKids

-Lasten kotisairaanhoito

 

Lapsen sairastaminen on raskasta koko perheelle, ja vanhemmat joutuvat joka kerta pohtimaan, milloin lapsen kanssa on syytä lähteä lääkäriin. InMedin sairaanhoitaja tulee luoksenne kotiin, arvioi lapsen voinnin ja antaa kotihoito-ohjeet lapsen olon helpottamiseen. Mikäli kyseessä on lääkärin arviota vaativa sairaus, voimme ottaa etäyhteyden lääkäriin, joka kirjoittaa tarvittaessa lääkemääräyksen apteekkiin tai määrää lisäkokeita. Lapsi toipuu nopeammin, kun hän saa olla tutussa paikassa, turvallisesti kotona. Näin myös vanhempien voimavarat säästyvät pikkupotilaan hoitamiseen.

InSenior

-vanhusten terveyspalvelut

 

InMedi tuo terveyspalvelut ja geriatrin sinne, missä potilas on. Sairaanhoitaja tulee paikan päälle tehdäkseen tarvittavat tutkimukset ja hoitotoimenpiteet, minkä jälkeen voimme ottaa etäyhteyden lääkäriin tai geriatriin, joka antaa ohjeet hoidon jatkoon. InMedillä asioit aina saman sairaanhoitajan kanssa. Hoitaja tietää potilaan terveyshistorian, etkä joudu joka kerta käymään asioita uudelleen läpi. Teemme myös omaishoitajien lomituksia. Välitämme aidosti ikääntyneiden hyvinvoinnista ja kunnioitamme asiakkaidemme itsemäärämisoikeutta.

InLab

– Laboratoriokokeet kotonasi

 

Laboratoriopalvelut ovat osa InMedin kokonaisvaltaista kotihoidon konseptia! Otamme verinäytteet kotonasi ja toimitamme ne eteenpäin laboratorioon. Otamme kotioloissa myös omasta terveyskeskuksesta tai keskussairaalasta määrättyjä verikokeita. Saat sairastaa koko prosessin ajan rauhassa kotona, ja mahdollinen jatkohoitokin onnistuu liikkuvan terveysklinikkamme kautta. Otamme kotioloissa myös pikanäytteitä, jotka valmistuvat käynnin yhteydessä.

 

”Kotisairaanhoito ehkäisee turhia sairaalakäyntejä ja säästää aikaa. InMedillä sairaanhoitaja pysyy samana, jolloin potilaan ja hoitajan välille syntyy läheisempi luottamussuhde. Välitämme aidosti hyvinvoinnistasi.” (tämä oli alun perin Tietoa meistä -sivulla, mutta sopisi mun mielestä johonkin kohtaan tälle sivulle ikään kuin vahvistamaan sanomaa)

Hennamari Hietala
sairaanhoitaja

Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 17 1. krs

050-3829 092
hennamari.hietala@inmedi.fi
www.inmedi.fi

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA

Call Now Button