Kotihoito

InMedin kotihoidossa välitämme asiakkaistamme aidosti. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman sekä palvelemme Sinua toiveidesi mukaisesti.

Saat omahoitajaksesi sairaanhoitajan, joka oppii tuntemaan terveyshistoriasi. Kun tilaat meiltä perinteisiä hoivapalveluita arjen tueksi, palvelee tuttu sairaanhoitaja yhtä lailla myös terveysasioissa sairastuttuasi äkillisesti. Palveluiden ostossa on mahdollista käyttää Pohjanmaan hyvinvointialueen myöntämää kotihoidon palveluseteliä.

Lue lisää palvelusetelistä

Voit ostaa palveluitamme myös ilman palveluseteliä. Hoivapalveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä – autamme mielellämme veroilmoituksen tekemisessä.

InMedi on ollut hoivapalveluiden tuottajana Vaasassa ja lähikunnissa lähes 10 vuotta. Asiakkaamme ovat olleet lähes poikkeuksetta tyytyväisiä palveluihimme, minkä lisäksi olemme saaneet kiitosta hyvästä yhteistyöstä Pohjanmaan hyvinvointialueen eri yksiköistä.

Sairaanhoitajamme päivystää joka päivä klo 7-22. Kuinka voimme olla Sinulle avuksi?

Kysy lisää hoivapalveluistamme: 050 382 0912

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.