Palvelumme

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani. Tarjoamme kuntalaisille vaihtoehdon sairaalahoidolle, kun asiakkaan tila sen sallii.

Miksi valita InMedi kumppaniksi?

Olemme moneen tarpeeseen mukautuva kumppani, jonka voit kutsua kertaluontoiseen kiireapuun, lyhytkestoiseen yhteistyöhön tai pidempiaikaiseen kumppanuuteen.

Otamme jokaisen yhteistyön vastaan yksilöllisesti sekä tarjoamme sopivat palvelut asiakkaan tarpeesta riippuen.

InMedi on avannut ensimmäisenä Suomessa etälääkärin voimin toimivan kotisairaalan sekä toteuttanut konseptilla jo satoja yhteiskäyntejä. Lääkäripalvelut toteutetaan etälääkäripalveluna niin, että hoitaja on paikan päällä potilaan luona ja ottaa etäyhteyden lääkäriin. Asiakaskokemukset ovat olleet positiivisia, ja tähtäämme kotisairaalakonseptimme laajentamiseen.

Kotisairaalapalveluita kunnille vuorokausimaksulla

Tarjoamme kunnille kotisairaalapalveluita vuorokausimaksulla, jonka maksuluokat määräytyvät hoidon vaativuuden mukaan. Lain mukaisesti vuorokausimaksumme sisältää kaikki kulut lääkkeineen ja hoitotarvikkeineen.

Lääkäripalvelut toteutetaan etälääkäripalveluna niin, että hoitaja on paikan päällä potilaan luona ja ottaa etäyhteyden lääkäriin. Lääkärin etäkierrot tehdään päivittäin.

Kotisairaalapalvelumme vastaavana lääkärinä toimii yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri Mika Mulari. Kaikki InMedin sairaanhoitajat ovat pitkään erikoissairaanhoidossa työskennelleitä terveydenhuollon ammattilaisia.

Palvelut yhteistyökumppaneille

Esimerkkejä kotisairaalassa annettavasta hoidosta:

InMedi tarjoaa kunnille kotisairaalan ja kotisairaanhoidon palveluiden lisäksi palveluita erityislapsille ja perhetyöhön.

Voimme esimerkiksi avustaa perheiden sosiaalityön palveluissa käytännön järjestelyissä sekä olla osana erityislasten hoitorinkejä. InMedissä perheen asioita hoitaa aina sama henkilö, jolloin hoitajasta tulee perheelle tuttu ja luotettava. Tarvittaessa myös sairaudenhoitopalvelut onnistuvat tutun hoitajan tekeminä, turvallisesti kotioloissa.

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.