Palvelumme

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Vanhusten terveyspalvelut

InMedi tuo terveyspalvelut ja geriatrin sinne, missä potilas on.

Sairaanhoitaja tulee paikan päälle tehdäkseen tarvittavat tutkimukset ja hoitotoimenpiteet, minkä jälkeen voimme ottaa etäyhteyden lääkäriin tai geriatriin, joka antaa ohjeet hoidon jatkoon.

InMedillä asioit aina saman sairaanhoitajan kanssa. Hoitaja tietää potilaan terveyshistorian, etkä joudu joka kerta käymään asioita uudelleen läpi. Teemme myös omaishoitajien lomituksia. Välitämme aidosti ikääntyneiden hyvinvoinnista ja kunnioitamme asiakkaidemme itsemääräämisoikeutta.

Katso video

Henkilökohtainen palvelu

Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman.

InMedillä asiakas saa oman sairaanhoitajan, joka oppii tuntemaan potilaan yksilöllisen terveyshistorian. Näin terveysasioita ei jouduta joka kerta käymään uudelleen läpi, vaan hoito päästään aloittamaan heti.

Kun asiakas tilaa InMediltä perinteisiä hoivapalveluita arjen tueksi, palvelee tuttu sairaanhoitaja yhtä lailla myös terveysasioissa sairauden iskiessä. Palveluiden ostossa on mahdollista käyttää Vaasan kaupungin myöntämää kotihoidon palveluseteliä. Hoivapalveluista saa kotitalousvähennyksen – autamme mielellämme veroilmoituksen tekemisessä.

Palvelumme senioreille

Tarjoamme ikääntyville ja vanhuksille mm. seuraavia palveluita:

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.