Tutustu palveluihimme

InMedi koti- ja sairaanhoidon palvelut

Meillä on vilpitön halu tehdä työtä asiakkaan parhaaksi. Valitsemme joukkoomme ihmisiä, jotka soveltuvat toisten auttamiseen ja joilla on luontaista lahjakkuutta tarttua toimeen ja saada asiat tapahtumaan.

Olemme ammattilaisia, jotka eivät tee kompromisseja asiakkaan terveyden tai turvallisuuden ollessa kyseessä. Työntekijöidemme toimintaa ohjaa käsikirja, jossa konkreettisesti ohjataan toimimaan ajatuksella ”potilas edellä”.

Tutustu hoitajiimme

Teemme töitä ihmisten kotona. Suhtaudumme kunnioituksella ja hienotunteisesti toisen kotiin ja yksityiseen elämänpiiriin. Tehtävänämme on hoitaa työt sovitulla tavalla, mutta myös kuunnella ja kohdata ihmisiä päivittäin.

Tutustu palveluihin kohderyhmittäin

Lapsi­perheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyö­kumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.