Punkki­rokotukset

Keväisin hyppäämme matkailuautoon ja kierrämme ympäri Pohjanmaata pistämässä ”punkkirokotuksia” ilman ajanvarausta. Meillä on rokotteet valmiina, joten Sinun tarvitsee vain tulla paikalle.

”Punkkirokotteella” tarkoitetaan TBE-rokotetta, joka suojaa puutiaisaivokuumeelta. Kansankielellä puhuttu ”punkkirokote” on nimenä harhaanjohtava, sillä rokote ei suojaa itse punkeilta eikä muilta punkkien välttämiltä taudeilta kuten borrelioosilta. TBE-rokote ei estä myöskään punkin puremaa.

HUOM! Jotta suoja olisi paras mahdollinen punkkikauden alkaessa, on TBE-rokotesarja hyvä aloittaa jo talvella.

Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Sarjan toinen annos suositellaan annettavaksi kuukausi ensimmäisen pistoksen jälkeen ja kolmas 5-12 kuukautta toisen annoksen jälkeen.

Tämän jälkeen suojaa tehostetaan 3-5 vuoden välein. Voit lukea lisää TBE-rokotuksesta osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/tbe-rokote-eli-punkkirokote#annostus.

Kevään kiertueemme aikataulu julkaistaan maaliskuussa! Seuraa kotisivujamme ja Facebook-sivuamme: https://www.facebook.com/inmedioy

Voit myös tulla ottamaan TBE-rokotteen ajanvarauksella vastaanotollemme. Ajan voit varata numerosta 050 382 9012.

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Tarvitsetko ”punkkirokotuksen” puutiaisaivokuumetta vastaan?

Varaa aika toimistollemme Mustasaarentielle.