Liikkuva terveysklinikka

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona!

Voit kutsua lastensairaanhoitajamme kotiisi lyhyelläkin varoitusajalla.

Lapsen sairastaminen on raskasta koko perheelle: vanhemmat joutuvat joka kerta pohtimaan, milloin lapsen kanssa on syytä lähteä lääkäriin.

InMedi helpottaa vanhempien huolta sekä säästää aikaa ja vaivaa tuomalla hoitajan sinne, missä lapsi sairastaa. Sairaanhoitaja arvioi lapsen voinnin ja antaa kotihoito-ohjeet olon helpottamiseksi. Mikäli kyseessä on lääkärin arvioita vaativa sairaus, otamme etäyhteyden erikoislääkäriin, joka kirjoittaa tarvittaessa lääkemääräyksen apteekkiin tai määrää lisätutkimuksia.

Lastensairaanhoitajillamme on monipuolinen kokemus lastenosastolla ja päivystyspoliklinikalla työskentelystä sekä kattava osaaminen lasten sairauksien hoidosta. Lastensairaanhoitajamme antavat mielellään neuvoja kaikissa lasten hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Lapsi toipuu nopeammin, kun hän saa olla kotona, tutussa ja turvallisessa paikassa. Lapsi suhtautuu myös hoitotoimenpiteisiin myönteisimmin tutussa ympäristössä. Näin vanhempien voimavarat säästyvät pikkupotilaan hoitamiseen, eikä aikaa ja energiaa mene lääkärikeskuksessa jonottamiseen.

Esimerkkejä kotona tehtävistä toimenpiteistä:

  • Korvien tutkiminen
  • Yleisvoinnin arvioiminen
  • Tulehdusarvojen mittaaminen
  • Keuhkojen kuunteleminen
  • Vanhemman sairauslomatodistus
  • Nielun tutkiminen
  • Happisaturaation mittaaminen
  • Tikkien poisto

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Tarvitsetko ”punkkirokotuksen” puutiaisaivokuumetta vastaan?

Varaa aika toimistollemme Mustasaarentielle.