Lasten kotisairaala

InMedin lastensairaanhoitajat hoitavat vaativammatkin sairaanhoidolliset toimenpiteet pienten asiakkaidemme kotona. Lasten kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa siellä, missä lapsi sairastaa.

Hoito kotisairaalassa perustuu vapaaehtoisuuteen: vanhemmat vastaavat lapsen tarvitsemasta päivittäisestä hoidosta ja huolenpidosta, hoitajiemme käydessä tekemässä tarvittavat hoitotoimenpiteet kotona.

Lasten kotisairaalassa tehtäviä hoitotoimenpiteitä ovat esimerkiksi:

  • suonensisäinen ravitsemus
  • suonensisäisten antibioottien antaminen
  • keskuslaskimokatetrin huuhtelu.

Lastensairaanhoitajillamme on pitkäaikainen kokemus CADD®Solis VIP -infuusiolaitteen käytöstä.

Lasten kotisairaalahoito täydentää useimmiten julkisia palveluita, jolloin palvelun ostajana toimivat hyvinvointialueet. InMedissä on terveyspalveluista vastaavana johtajana erikoislääkäri, mutta useimmiten lapsen hoitovastuu on julkisen puolen lasten vastuulääkärillä.

Haluatko tietää lisää InMedin lasten kotisairaalapalvelusta? Soita meille, niin kerromme lisää!

Hennamari Hietala
InMedin toimitusjohtaja
puh. 050 382 9092

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.