Koti­sairaanhoito

InMedi tuo sairaanhoitajan palvelut luoksesi! Hoidamme asiakkaidemme hyvinvointia joka osa-alueella, kunnioittaen kunkin asiakkaamme itsemääräämisoikeutta.

Sairaanhoitajamme tulee asiakkaan kotiin, tekee tarvittavat tutkimukset ja hoitotoimenpiteet sekä antaa kotihoito-ohjeet. Vaivan niin vaatiessa sairaanhoitajamme ottaa etäyhteyden erikoislääkäriin. Asiakkaidemme kotiin tuodun avun lisäksi palvelemme ajanvarauksella lähiklinikalla Vaasassa ja Tampereella. Meillä on myös oma geriatri, joka hoitaa asiakkaamme kokonaisvaltaisesti, kunkin asiakkaan toiveet huomioiden.

InMedin asiakkaana saat oman sairaanhoitajan, joka oppii tuntemaan yksilöllisen terveyshistoriasi. Näin säästyt asioiden kertaamiselta ja toipuminen pääsee nopeammin vauhtiin.

Hoidamme asiakkaidemme hyvinvointia joka osa-alueella: tarjoamme sairaudenhoidon lisäksi perinteisiä hoivapalveluita.

Kotisairaanhoidon toimenpiteitä ovat mm.

  • Haavanhoito
  • Verinäytteiden ottaminen ja toimittaminen laboratorioon
  • Korvien huuhtelu
  • Erilaiset pistokset, esim. insuliini
  • Rokotukset
  • Tikkien poisto
  • Katetrointi
  • Hoitajan kanssa keskustelu omasta hyvinvoinnista ilman vaatimusta kiireellisestä vaivasta

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Suojaudu ottamalla rokote. TBE-rokotteet Liikkuvasta punkkiklinikasta aikaa varaamatta.