Hoitoringit

InMedi on hyvinvointialueiden luotettava kumppani. Täydennämme julkista palvelutuotantoa silloin, kun hyvinvointialueiden omat resurssit eivät riitä. Olemme joustava palveluntarjoaja, jonka voit kutsua kertaluontoiseen kiireapuun, lyhytkestoiseen yhteistyöhön tai pidempiaikaiseen kumppanuuteen.

Otamme jokaisen yhteistyön vastaan yksilöllisesti sekä tarjoamme siihen sopivat palvelut asiakkaan ja palvelun tilaajan tarpeista riippuen.

Olemme tuottaneet mm. vaativahoitoisten lapsiasiakkaiden hoitorinkejä, joissa palvelun tilaaja on aina ollut tyytyväinen tapaamme toimia. Olemme hoitaneet myös palliatiivisia lapsiasiakkaita.

Teemme InMedissä työtä sydämellä ja palkkaamme hoitajia, jotka viihtyvät aidosti hoitoalalla. Tämä näkyy jokapäiväisessä tavassamme toimia ja kohdata asiakkaamme.

Kysy lisää palveluistamme: 050 3829092 tai hennamari(a)inmedi.fi

Tartu toimeen!

Vaasa

Lotta
Vastaava sairaanhoitaja, Vaasa

Tampere

Minni
Vastaava sairaanhoitaja, Tampere

Katso myös muut palvelumme

Lapsiperheille

Ei enää lähtöä ja jonotusta: InMedin avulla pikkupotilaat saavat sairastaa rauhassa kotona! Voit kutsua lastensairaanhoitajamme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Aikuisille

InMedin liikkuva terveysklinikka tuo erikoislääkärin ja -hoitajan palvelut sinne, missä sairastat! Kotikäyntien lisäksi palvelemme lähiklinikallamme Vaasan ja Tampereen keskustassa.

Senioreille

InMedi tuo sairaanhoitajan ja geriatrin sinne, missä sinä olet. Tarjoamme myös perinteisiä hoivapalveluita. Välitämme aidosti ikääntyneen hyvinvoinnista.

Yhteistyökumppaneille

Olemme joustava hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon kumppani sekä julkisen hyvinvoinnin kumppani.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Katso video
Referenssit

Asiakkaiden sanomaa

Onnea on ammattitaitoinen yksityinen kotisairaanhoito tälläisinä hetkinä. Nyt uupunut potilas nukkuu omissa peitoissaan. 3 min aiemmin kotisairaanhoitaja otti hänestä labrakokeet. Ei jonotusta, ei pukemista, ei automatkoja. Kiitos InMedi.

En tiennytkään, että näin hyvää palvelua on saatavilla. Selkäleikkauksen jälkeen en olisi jaksanut lähteä terveysasemalle poistattamaan tikkejä leikkaushaavastani. Ihanaa, kun sairaanhoitaja tulee kotiini. Tällä hinnalla ei olisi edes saanut maksettua taksia edestakaisin.

Kiitos, että kävit! Tunnen taas olevani ihminen!

Huippupalvelu! Sh oli soiton jälkeen max 10 min päästä meidän sairan lapsen luonna. Suosittelen ehdottomasti! :)

Punkkirokote

Tarvitsetko ”punkkirokotuksen” puutiaisaivokuumetta vastaan?

Varaa aika toimistollemme Mustasaarentielle.