Yritykset – Työntekijöidesi terveyden asialla

Helpota työntekijäsi sairastamista: nopea apu sairauteen takaa nopean paluun työpöydän ääreen! Tarjoamme myös sairaan lapsen kotihoidon palveluita.

Voit hyödyntää InMedin palveluita, vaikka työterveyspalvelusi olisi tilattu muualta.

 

Toipuminen pääsee heti käyntiin, kun työntekijä saa avun nopeasti ja suoraan kotiin.

 

Energiaa ei kulu asioiden selvittämiseen ja lääkärikeskuksessa jonottamiseen, vaan työntekijä saa keskittyä täysin toipumiseen ja pääsee palaamaan nopeammin takaisin työn ääreen.

Työntekijän lapsen sairastuminen on haastava tilanne yritykselle

 

Järjestämme työntekijän kotiin ammattitaitoisen hoitajan lapsen sairastuessa.

 

Työntekijän lapsen sairastuminen on haastava tilanne yritykselle: työt saavat odottaa työntekijän jäädessä kotiin hoitamaan sairasta lasta. InMedi tarjoaa tähän ratkaisun! Järjestämme työntekijän kotiin ammattitaitoisen hoitajan lapsen sairastuessa. Näin vanhemmat voivat jatkaa työntekoa normaaliin tapaan. Sairaan lapsen kotihoito on työnantajan maksama palvelu ja verovähennyskelpoinen kulu. Maksat vain silloin, kun käytät palvelua – ei sitovia kuukausimaksuja tai piileviä kuluja!

InMedin hoitajilla on vankka kokemus lastenhoidosta ja monipuolinen kokemus sairaanhoidon eri aloilta. Mikäli lapsi osoittaa hoitopäivän aikana oireita, jotka hoitajan mielestä olisi hyvä tutkituttaa lääkärillä, voidaan vanhempien luvalla paikalle kutsua sairaanhoitaja ottaa yhteys etälääkäriin. Parhaimmillaan lapsen tila on tutkittu ja mahdollinen lääkehoito aloitettu vanhemman tullessa päivän päätteeksi töistä kotiin.

Hennamari Hietala
Toimitusjohtaja
Asemakatu 5
65100 Vaasa
puh. 0503829092

 

Minni Mutanen
Vastaava sairaanhoitaja
Verstaankatu 2 LH6
33100 Tampere
puh 050 3827072

 

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA

Call Now Button