Meille töihin

Meille töihin

 

Oletko hoitotyön ammattilainen tai ammattiin valmistuva opiskelija, joka on valinnut ammatin siksi, että sovellut toisten auttamiseen ja sinulla on luontaista lahjakkuutta tarttua toimeen ja saada asiat tapahtumaan?

 

Jos vastasit kyllä, olet juuri oikealla sivulla. Etsimme joukkoomme hoitoalan ammattilaisia tai sellaiseksi opiskelevia, jotka haluavat kehittyä omassa työssään keskitasoa paremmiksi ammattilaisiksi. Ihmisiä, jotka haluavat auttaa ja jotka pitävät omaa työtä tärkeänä ja arvokkaana.

 

Lue tarinamme sivulta yritys. Jos palat halusta olla osa tätä tarinaa, lähetä meille hakemus alla olevien ohjeiden mukaisesti.

 

Voit myös liittyä seuraajaksemme instassa, jossa pääset mukaan yrityksemme arkeen.

Työnhakija:

 

Lähetä meille avoin työhakemus, jossa kerrot, miksi sinusta tuli hoitaja ja miksi haluaisit tulla meille töihin? Jos jo nyt tiedät, mitä uusia asioita haluaisit oppia, kerro myös se hakemuksessasi. Lähetä avoimen hakemuksen lisäksi cv, jossa kerrot koulutukseksi, työkokemuksesi, erityisosaamisesi ja muut cv:n tiedot. Jos sinulla on suosittelija, anna meille myös hänen yhteystietonsa.


Lähetä hakemus
Vaasa: hennamari.hietala@inmedi.fi
Tampere: info@inmedi.fi

Työharjoittelija:

 

Otamme harjoitteluun opiskelijoita, joilla intoa ja asennetta kehittyä hoitotyön ammattilaiseksi. Harjoittelussa sananmukaisesti harjoitellaan työtä, ei vain katsella. Odotamme harjoittelijalta kykyä ja halua kohdata asiakas ja uskallusta kommunikoida ja tehdä töitä oman osaamisen puitteissa. Onnistunut harjoittelu voi olla porras kesätöihin, tuntityöntekijäksi tai suoraan kuukausipalkkaiseksi työntekijäksi. Lähetä meille hakemus, jossa kerrot, miksi opiskelet alaa ja miksi haluaisit tehdä työharjoittelun meillä. Lähetä tämän lisäksi cv, johon kirjaat ylös kaiken tähänastisen työkokemuksen, ei vain hoitoalan töitä. Kaikki työ nimittäin on arvokasta, ja jokaisesta työstä oppii aina jotain. Jos sinulla on suosittelija, anna meille myös hänen yhteystietonsa.


Lähetä hakemus
Vaasa: hennamari.hietala@inmedi.fi
Tampere: info@inmedi.fi

Call Now Button