Tietoa meistä – InMedin tiimi esittäytyy

InMedin toiminnan ytimessä on osaava ja sydämellinen henkilökunta.

Hennamari

 

Yrittäjä, Toimitusjohtaja / Sairaanhoitaja (AMK)

InMedin yrittäjä Hennamari on työskennellyt pitkään Vaasan keskussairaalassa erilaisissa hoitotehtävissä. Idea omasta yrityksestä syntyi halusta helpottaa potilaiden ja omaisten arkea tarjoamalla laadukasta sairaanhoitoa ja hoivapalveluita potilaan kotona. Hennamarin monipuolinen osaaminen keskolasta, lastenosastolta, syöpätautien osastolta sekä päivystyspoliklinikalta mahdollistavat InMedin kattavat terveys- ja hoivapalvelut. Hennamari on käynyt saattohoidon lisäkoulutuksen ja ylläpitää ammattitaitoaan tekemällä InMedin toiminnan ohella lyhyitä sijaisuuksia keskussairaalan päivystyspoliklinikalla.

Marjaana

 

Palveluvastaava Vaasa / Terveydenhoitaja YAMK / Kätilö

Marjaana on InMedi Vaasan sydän. Hän on reipas ja ratkaisee asiakkaiden pulmat hetkessä. Marjaana on työskennellyt pitkään äitiysneuvolassa ja osaakin auttaa lapsiperheitä kokonaisvaltaisesti. Senioriasiakkaatkin hän hoitaa erityisellä aidosti välittäen.

jutta

Jutta

 

Palveluvastaava Tampere / Sairaanhoitaja

Jutta on InMedi Tampereen empaattinen ilopilleri. Hän on  työskennellyt pitkään teho-osastolla kaikenikäisten potilaiden kanssa. Jutalla on vahva ammattitaito ja hän tulee erinomaisesti toimeen kaikkien kanssa.

oona

Oona

 

Sairaanhoitaja

Oona on iloinen ja reipas lasten-ja nuorten sairaanhoitaja. Oona hoitaa iloisesti ja asiantuntevasti lapsi-ja senioriasiakkaat.

Kristiina

 

Konsultoiva Uroterapeutti / Kätilö
/ Seksuaalineuvoja

Kristiina on työskennellyt vuosikymmenen kätilötyössä mm. synnytysyksikössä, perhesuunnitteluneuvolassa ja äitiysneuvolassa. Osaamistaan hän on täydentänyt seksuaalineuvojan ja uroterapeutin tutkinnoilla. Kätilötyön lisäksi Kristiina on työskennellyt kuusi vuotta Vaasan keskussairaalan urologian polikilinikalla ja vuodeosastolla. Hän on myös pitänyt itsenäistä vastaanottoa seksuaalineuvonnan ja uroterapian saralla. Ihmisläheinen Kristiina haluaa aina asiakkaidensa parasta.

johanna

Johanna

 

Lähihoitaja

Johanna tulee toimeen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa vauvasta vaariin. Hän on työskennellyt pitkään Vaasan kaupungilla veteraanien apuna. Johanna tunnetaan tunnollisena ja ystävällisenä työntekijänä!

inmedi-3

Seela

 

Lähihoitaja

Lasten- ja nuorten hoitotyöhön suuntautunut Seela on yksi lapsiasiakkaiden suosikeista. Tunnollinen ja tarkka työntekijä, joista senioriasiakkaatkin tykkäävät!

julia

Julia

 

Lähihoitaja

Sydämellinen ja ahkera Julia hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita. Hänen vahvuuksiaan on ihmisläheisyys ja empaattisuus.

sami

Sami

 

Lähihoitaja

Samin parhaita puolia on rauhallisuus. Kolmen lapsen isä tulee erityisen hyvin toimeen erityislasten kanssa. Myös senioriasiakkaat hän hoitaa aidosti välittäen.

emma-lotta

Emma-Lotta

 

Lähihoitaja

Emma on rauhallinen ja tarkka hoitaja, joka työskentelee ammattitaitoisesti erityisesti lasten parissa.

suvi

Suvi

 

Lähihoitaja

Lasten-ja nuorten hoitotyöhön suuntautunut Suvi tulee toimeen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Suvilla on erityisesti tietoutta diabeteksen hoidosta.

sonja

Sonja

 

Lähihoitaja

Sonjalla on reipas työote ja on aina hyväntuulinen. Sonjalta löytyy kekseliäisyyttä lapsi asiakkaidemme kanssa. Sonja hoitaa taidolla niin kaikenikäisiä asiakkaitamme.

leena

Leena

 

Lähihoitaja

Leena on lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen suuntautunut työntekijä. Leenan iloinen asenne tuo kaikenikäiset asiakkaat hyvälle tuulelle.

terhi

Terhi

 

Lähihoitaja

Terhi on päivätöissä päiväkodissa. Iltaisin ja viikonloppuisin hän hoitaa lapsi- ja seniori asiakkaitamme. Terhi on iloinen, tunnollinen ja rauhallinen.

IMG_7665

Laura

 

Lähihoitaja

Laura on alkuvuodesta 2019 valmistunut lähihoitaja. Hän suoritti viimeisen harjoittelunsa InMedissä, jolloin senioriasiakkaat tykästyivät Lauraan. Hän tulee hyvin toimeen myös lapsiasiakkaiden kanssa.

tanja

Tanja

 

Hoiva-avustaja

Tanja pitää huolta InMedin toimiston sekä asiakkaiden kotien siisteydestä. Sosiaalisen luonteensa vuoksi hän tulee hyvin toimeen kaiken ikäisten asiakkaidemme kanssa.
Hoiva-avustajan töiden lisäksi Tanjalla on oma Sopuisa eläinhoitola.

Kotisairaanhoidon hyödyt

 

Kotisairaanhoidosta hyötyvät monet osapuolet: potilas, omaiset ja julkinen sairaanhoitojärjestelmä. Sairaalassa ihmisen omatoimisuus usein katoaa, ja vieras ympäristö voi tuntua vaikealta. Kotona ihminen saa olla vapautuneemmin ja tehdä itselleen mielekkäitä asioita. Tuttu ympäristö edistää paranemista ja tekee ihmisen myönteisemmäksi hoitotoimenpiteille!

InMedin vahvuudet

 

Moni yllättyy huomatessaan, että kotisairaanhoitajat ovat usein erikoissairaanhoidon pätevöityneitä sairaanhoidon ammattilaisia. InMedin sairaanhoitajilla on monipuolinen kokemus eri sairaanhoidon aloilta sekä aito halu auttaa. Kohtaaminen on yksi InMedin tärkeistä arvoista: potilasta ja hänen tuntemuksiaan tulee kuunnella ja niistä tulee välittää. Empatian merkitystä emme voi korostaa liikaa. Lapsipotilaiden kanssa huomioimme aina lapsen iän ja kehitystason, tehden hoitotoimenpiteet lapselle mahdollisimman helpoiksi.

Marjaana Carlsson
Palveluvastaava
Asemakatu 5
65100 Vaasa
puh. 0503829012

 

Jutta Järvensivu
Palveluvastaava
Verstaankatu 2 LH 6
33100 Tampere
puh. 0503827072

 

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA

Call Now Button