Tietoa meistä – InMedin tiimi esittäytyy

InMedin toiminnan ytimessä on osaava ja sydämellinen henkilökunta.

Hennamari

 

Yrittäjä, Toimitusjohtaja / Sairaanhoitaja (AMK)

InMedin yrittäjä Hennamari on työskennellyt pitkään Vaasan keskussairaalassa erilaisissa hoitotehtävissä. Idea omasta yrityksestä syntyi halusta helpottaa potilaiden ja omaisten arkea tarjoamalla laadukasta sairaanhoitoa ja hoivapalveluita potilaan kotona. Hennamarin monipuolinen osaaminen keskolasta, lastenosastolta, syöpätautien osastolta sekä päivystyspoliklinikalta mahdollistavat InMedin kattavat terveys- ja hoivapalvelut. Hennamari on käynyt saattohoidon lisäkoulutuksen ja ylläpitää ammattitaitoaan tekemällä InMedin toiminnan ohella lyhyitä sijaisuuksia keskussairaalan päivystyspoliklinikalla.

DSC03981-removebg-preview

Lotta

 

Sairaanhoitaja

 Energinen sairaanhoitajamme Lotta hoitaa työn kuin työn varmoin ottein. Iloinen luonne tuo hymyä päivään niin työyhteisössä kun kaikenikäisille asiakkaillemme.

Kristiina

 

Konsultoiva Uroterapeutti / Kätilö
/ Seksuaalineuvoja

Kristiina on työskennellyt vuosikymmenen kätilötyössä mm. synnytysyksikössä, perhesuunnitteluneuvolassa ja äitiysneuvolassa. Osaamistaan hän on täydentänyt seksuaalineuvojan ja uroterapeutin tutkinnoilla. Kätilötyön lisäksi Kristiina on työskennellyt kuusi vuotta Vaasan keskussairaalan urologian polikilinikalla ja vuodeosastolla. Hän on myös pitänyt itsenäistä vastaanottoa seksuaalineuvonnan ja uroterapian saralla. Ihmisläheinen Kristiina haluaa aina asiakkaidensa parasta.

julia

Julia

 

Lähihoitaja

Sydämellinen ja ahkera Julia hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita. Hänen vahvuuksiaan on ihmisläheisyys ja empaattisuus.

sami

Sami

 

Lähihoitaja

Samin parhaita puolia on rauhallisuus. Kolmen lapsen isä tulee erityisen hyvin toimeen erityislasten kanssa. Myös senioriasiakkaat hän hoitaa aidosti välittäen.

sonja

Sonja

 

Lähihoitaja

Sonjalla on reipas työote ja on aina hyväntuulinen. Sonjalta löytyy kekseliäisyyttä lapsi asiakkaidemme kanssa. Sonja hoitaa taidolla niin kaikenikäisiä asiakkaitamme.

leena

Leena

 

Lähihoitaja

Leena on lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen suuntautunut työntekijä. Leenan iloinen asenne tuo kaikenikäiset asiakkaat hyvälle tuulelle.

IMG_7665

Laura

 

Lähihoitaja

Laura on alkuvuodesta 2019 valmistunut lähihoitaja. Hän suoritti viimeisen harjoittelunsa InMedissä, jolloin senioriasiakkaat tykästyivät Lauraan. Hän tulee hyvin toimeen myös lapsiasiakkaiden kanssa.

DSC03972-removebg-preview

Sonja M

 

Lähihoitaja

Sonja on rauhallinen moniosaaja, joka aina on aina hyvällä tuulella. Työskentelee rauhalliseen tyyliinsä sekä lapsi että seniori asiakkaiden parissa.

DSC03992-removebg-preview

Bana

 

Lähihoitaja

Energinen ja aina hyväntuulinen Bana on taitava hoitaja, joka hoitaa kaikenikäisiä asiakkaitamme ammattitaidolla ja tuo iloa kaikkien päivään.

johanna

Johanna

 

Jalkahoitaja / lähihoitaja

Johanna tulee toimeen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa vauvasta vaariin. Hän on työskennellyt pitkään Vaasan kaupungilla veteraanien apuna. Johanna tunnetaan tunnollisena ja ystävällisenä työntekijänä!

Kotisairaanhoidon hyödyt

 

Kotisairaanhoidosta hyötyvät monet osapuolet: potilas, omaiset ja julkinen sairaanhoitojärjestelmä. Sairaalassa ihmisen omatoimisuus usein katoaa, ja vieras ympäristö voi tuntua vaikealta. Kotona ihminen saa olla vapautuneemmin ja tehdä itselleen mielekkäitä asioita. Tuttu ympäristö edistää paranemista ja tekee ihmisen myönteisemmäksi hoitotoimenpiteille!

InMedin vahvuudet

 

Moni yllättyy huomatessaan, että kotisairaanhoitajat ovat usein erikoissairaanhoidon pätevöityneitä sairaanhoidon ammattilaisia. InMedin sairaanhoitajilla on monipuolinen kokemus eri sairaanhoidon aloilta sekä aito halu auttaa. Kohtaaminen on yksi InMedin tärkeistä arvoista: potilasta ja hänen tuntemuksiaan tulee kuunnella ja niistä tulee välittää. Empatian merkitystä emme voi korostaa liikaa. Lapsipotilaiden kanssa huomioimme aina lapsen iän ja kehitystason, tehden hoitotoimenpiteet lapselle mahdollisimman helpoiksi.

Hennamari Hietala

Toimitusjohtaja
Kvartsikatu 2
65300 Vaasa

puh. 0503829092

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA

Call Now Button