Tietoa meistä – InMedin tiimi esittäytyy

InMedin toiminnan ytimessä on osaava ja sydämellinen henkilökunta.

Hennamari

 

Hennamari, Yrittäjä / Sairaanhoitaja (AMK)

InMedin yrittäjä Hennamari on työskennellyt pitkään Vaasan keskussairaalassa erilaisissa hoitotehtävissä. Idea omasta yrityksestä syntyi halusta helpottaa potilaiden ja omaisten arkea tarjoamalla laadukasta sairaanhoitoa ja hoivapalveluita potilaan kotona. Hennamarin monipuolinen osaaminen keskolasta, lastenosastolta, syöpätautien osastolta sekä päivystyspoliklinikalta mahdollistavat InMedin kattavat terveys- ja hoivapalvelut. Hennamari on käynyt saattohoidon lisäkoulutuksen ja ylläpitää ammattitaitoaan tekemällä InMedin toiminnan ohella lyhyitä sijaisuuksia keskussairaalan päivystyspoliklinikalla.

Kristiina

 

Konsultoiva Uroterapeutti / Kätilö
/ Seksuaalineuvoja

Kristiina on työskennellyt vuosikymmenen kätilötyössä mm. synnytysyksikössä, perhesuunnitteluneuvolassa ja äitiysneuvolassa. Osaamistaan hän on täydentänyt seksuaalineuvojan ja uroterapeutin tutkinnoilla. Kätilötyön lisäksi Kristiina on työskennellyt kuusi vuotta Vaasan keskussairaalan urologian polikilinikalla ja vuodeosastolla. Hän on myös pitänyt itsenäistä vastaanottoa seksuaalineuvonnan ja uroterapian saralla. Ihmisläheinen Kristiina haluaa aina asiakkaidensa parasta.

sami

Sami

 

Lähihoitajaopiskelija

Samin parhaita puolia on rauhallisuus. Kolmen lapsen isä tulee erityisen hyvin toimeen erityislasten kanssa. Myös senioriasiakkaat hän hoitaa aidosti välittäen.

johanna

Johanna

 

Lähihoitaja

Johanna tulee toimeen kaikenlaisten potilaiden kanssa vauvasta vaariin. Hän on työskennellyt pitkään Vaasan kaupungilla veteraanien apuna. Johanna tunnetaan tunnollisena ja ystävällisenä työntekijänä!

inmedi-3

Seela

 

Lähihoitaja

Lasten- ja nuorten hoitotyöhön suuntautunut Seela on yksi lapsiasiakkaiden suosikeista. Tunnollinen ja tarkka työntekijä, joista senioriasiakkaatkin tykkäävät!

julia

Julia

 

Lähihoitaja

Sydämellinen ja ahkera Julia hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita. Hänen vahvuuksiaan on ihmisläheisyys ja empaattisuus.

susanna

Susanna

 

Lähihoitaja ja fysioterapeuttiopiskelija

Susanna on tunnollinen ja tarkka. Hän huolehtii opintojensa ohella senioriasiakkaiden hyvinvoinnista ja ratkaisee mielellään asiakkaiden kuntoutukseen liittyviä haasteita.

essi

Essi

 

Sairaanhoitajaopiskelija

Essi on iloinen ja rauhallinen. Hän tekee pääasiassa töitä senioriasiakkaiden parissa, mutta on myös taitava lapsiasiakkaiden kanssa.

pinja

Pinja

 

Lähihoitaja / terveydenhoitajaopiskelija

Terveydenhoitajaopinnot aloittanut Pinja tekee tällä hetkellä keikkatyötä InMedissä opintojensa ohella. Pinja hoitaa hyvin niin lapsi- kuin senioriasiakkaatkin.

Kotisairaanhoidon hyödyt

 

Kotisairaanhoidosta hyötyvät monet osapuolet: potilas, omaiset ja julkinen sairaanhoitojärjestelmä. Sairaalassa ihmisen omatoimisuus usein katoaa, ja vieras ympäristö voi tuntua vaikealta. Kotona ihminen saa olla vapautuneemmin ja tehdä itselleen mielekkäitä asioita. Tuttu ympäristö edistää paranemista ja tekee ihmisen myönteisemmäksi hoitotoimenpiteille!

InMedin vahvuudet

 

Moni yllättyy huomatessaan, että kotisairaanhoitajat ovat usein erikoissairaanhoidon pätevöityneitä sairaanhoidon ammattilaisia. InMedin sairaanhoitajilla on monipuolinen kokemus eri sairaanhoidon aloilta sekä aito halu auttaa. Kohtaaminen on yksi InMedin tärkeistä arvoista: potilasta ja hänen tuntemuksiaan tulee kuunnella ja niistä tulee välittää. Empatian merkitystä emme voi korostaa liikaa. Lapsipotilaiden kanssa huomioimme aina lapsen iän ja kehitystason, tehden hoitotoimenpiteet lapselle mahdollisimman helpoiksi.

Hennamari Hietala
sairaanhoitaja

 

Käyntiosoite: Raastuvankatu 20, 65100 Vaasa

 

050-3829 092
hennamari.hietala@inmedi.fi
www.inmedi.fi

 

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA