Kunnat – Joustava kunnallisen sairaanhoidon kumppani

Tarjoamme kuntalaisille vaihtoehdon sairaalahoidolle, kun potilaan tila sen sallii. Olemme kunnallisen sairaanhoidon joustava kumppani.

Miksi valita InMedi palveluntarjoajaksi?

 

Olemme joustava kumppani, jonka voit kutsua kertaluontoiseen kiireapuun, lyhytkestoiseen yhteistyöhön tai pidempiaikaiseen kumppanuuteen.

 

Otamme jokaisen yhteistyön vastaan yksilönä, ja tarjoamme siihen sopivat palvelut asiakkaan tarpeesta riippuen.

 

InMedi on avannut ensimmäisenä Suomessa etälääkärin voimin toimivan kotisairaalan. Olemme toteuttaneet jo satoja yhteiskäyntejä, jossa sairaanhoitaja on paikan päällä potilaan luona, konsultoiden lääkäriä etäyhteyden avulla. Asiakaskokemukset ovat olleet positiivisia, ja tähtäämme kotisairaalakonseptimme laajentamiseen.

Lääkärin etäkierrot tehdään päivittäin

 

Lääkäripalvelut toteutetaan etälääkäripalveluna niin, että hoitaja on paikan päällä potilaan luona ja ottaa etäyhteyden lääkäriin.

 

Tarjoamme kunnille kotisairaalapalveluita vuorokausimaksulla, jonka maksuluokat määräytyvät hoidon vaativuuden mukaan. Lain mukaisesti vuorokausimaksumme sisältää kaikki kulut lääkkeineen ja hoitotarvikkeineen. Lääkäripalvelut toteutetaan etälääkäripalveluna niin, että hoitaja on paikan päällä potilaan luona ja ottaa etäyhteyden lääkäriin. Lääkärin etäkierrot tehdään päivittäin. Vastaavana lääkärinä toimii yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri Mika Mulari. Kaikki InMedin sairaanhoitajat ovat pitkään erikoissairaanhoidossa työskennelleitä terveydenhuollon ammattilaisia.

Tarjoamme myös kotisairaanhoidon palveluita

 

Esimerkkejä kotisairaalassa annettavasta hoidosta:

 

  • jatkohoito keskussairaalasta
  • suonensisäiset nesteytykset ja antibiootit
  • elämän loppuvaiheen hoito, saattohoito
  • kivun ja oireiden hallintaan ja hoitoon keskittyvät toimenpiteet

 

Tarjoamme myös kotisairaanhoidon palveluita esimerkiksi kunnan oman tuotannon ruuhkaautuessa. Kunnalla on mahdollista ostaa InMediltä keikkaluontoista, lyhytaikaista apua pahimman ruuhkan purkamiseen.

Perheen asioita hoitaa aina sama henkilö

 

InMedi tarjoaa kunnille kotisairaalan ja kotisairaanhoidon palveluiden lisäksi palveluita erityislapsille ja perhetyöhön.

 

Voimme esimerkiksi avustaa perheiden sosiaalityön palveluissa käytännön järjestelyissä sekä olla osana erityislasten hoitorinkejä. InMedilllä perheen asioita hoitaa aina sama henkilö, joten hoitajasta tulee perheelle tuttu ja luotettava. Tarvittaessa sairaudenhoitopalvelut onnistuvat tutun hoitajan tekeminä, turvallisesti kotioloissa.

Hennamari Hietala
Toimitusjohtaja
Asemakatu 5
65100 Vaasa
puh. 0503829092

 

Minni Mutanen
Vastaava sairaanhoitaja
Verstaankatu 2 LH6
33100 Tampere
puh 050 3827072

 

LATAA TÄSTÄ: OMAVALVONTASUUNNITELMA

Call Now Button