Hemvård för barnfamiljer

InMedi erbjuder hemvård för barnfamiljer i Vasa och Tammerfors. Hemvården för barnfamiljer är enligt socialvårdslagen och syftar till att stödja familjer i olika livssituationer – barnens välbefinnande är vår hjärtefråga!

Våra vårdare är vana vid att ta hänsyn till barnens behov. Vi möter alltid barnet som barn, även om det har särskilda egenskaper.

Vi har erfarenhet av att vårda barn med särskilda behov. Våra vårdare kan till exempel använda gastrostomi, göra slemavsvampningar och ge inhalationer.

Bakgrunden för InMedis vårdare har utretts noggrant, och alla våra vårdare är fast anställda. Du kan alltså lita på att de yngsta i familjen är i goda händer hos InMedi!

Ta kontakt!

Vaasa

Lotta
Ansvarig sjuksköterska, Vasa

Tampere

Minni
Ansvarig sjuksköterska, Tammerfors

Se även våra andra tjänster

För barn

Inga fler resor och väntan: Med InMedis hjälp kan små patienter återhämta sig i lugn och ro hemma! Du kan kalla vår barnsjukskötare med kort varsel.

För vuxna

InMedis mobila hälsoklinik tar specialistläkare och -sjukskötare direkt till där du är sjuk! Förutom hembesök betjänar vi även på våra lokala kliniker i centrala Vasa och Tammerfors.

För seniorer

InMedi tar med sjuksköterskor och geriatriker dit du är. Vi erbjuder även traditionella vårdtjänster. Vi bryr oss genuint om de äldre människornas välbefinnande.

Till samarbetspartners

Vi är en flexibel partner inom social- och hälsovårdstjänster för välfärdsområden, samt en partner inom offentlig välfärd.

Katso esittelyvideo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spela videoklipp
Referenser

Vad kunderna säger

Lycka är att ha professionell privat hemsjukvård i sådana här stunder. Nu sover den utmattade patienten i sin egen säng. För bara 3 minuter sedan tog hemsjukvårdaren deras labbprover. Ingen väntan, ingen påklädning, inga bilresor. Tack, InMedi.

Jag visste inte ens att sådan utmärkt service fanns tillgänglig. Efter min ryggoperation skulle jag inte ha orkat åka till hälsocentralen för att få stygnen borttagna. Det är underbart att en sjuksköterska kan komma hem till mig. Till det här priset skulle jag inte ens ha kunnat betala för en tur-och-retur taxi.

Tack för att du kom! Jag känner mig som en människa igen!

Toppenservice! Sjuksköterskan var hos vårt sjuka barn inom 10 minuter efter samtalet. Jag rekommenderar det starkt! :)

Influensavaccin

Skydda dig själv och dina nära från influensan – Ta influensavaccinet enkelt hos InMedi!

Du kan komma till InMedis kontor för att få ditt vaccin, eller boka en tid så kommer vi direkt hem till dig! Vi gör det enkelt och smidigt att vaccinera sig.