Vår historia

Krävande patientvård är grunden för vår service

InMedis verksamhet bygger på gedigen expertis inom krävande sjukvård med olika patientgrupper. Vi arbetar dagligen med barn med särskilda behov, barn, allvarligt sjuka i hemsjukvård och personer med demens.

Vi är specialiserade på vårdarbete i hemmet, antingen ensamma eller i samarbete med en distansläkare. Våra sjukvårdstjänster kompletteras med våra hemtjänster.

Vi har förmåga och vilja att se och göra det bästa för kunden

Vi har en genuin vilja att arbeta för kundens bästa. Vi väljer medarbetare som är lämpade för att hjälpa andra och som har en naturlig talang för att ta itu med uppgifter och få saker gjorda.

Vi är professionella som inte gör kompromisser när det gäller kundens hälsa eller säkerhet. Våra medarbetares arbete styrs av en manual som konkret instruerar att alltid sätta ”patienten först”.

Hemmet är varje människas tryggplats

Vi arbetar i människors hem. Vi bemöter hemmet och den privata sfären med respekt och finkänslighet. Vår uppgift är att utföra vårt arbete enligt överenskommelse, men också att lyssna och möta människor dagligen.

Det innebär att vi kan bilda oss en uppfattning av samtalen och situationen och vågar reagera på ett passande sätt. Ibland innebär lyssnande och möten småprat, ibland uppmuntran och ibland krav. Vi ser alltid till att kundens hälsa och säkerhet inte äventyras.

Vi respekterar professionella och samarbetar med partner som delar våra värderingar

En atmosfär som respekterar yrkeskunnandet ger goda resultat även i samarbetet. InMedis samarbetsmodell med läkarmottagningar bygger på tanken om ”jämlikt professionellt arbete”.

Detta innebär en situation där båda parter respekterar varandras yrkeskunnande och roller och litar på den andres arbete. Denna till synes enkla sak bidrar till att InMedis distansläkartjänst fungerar väl i praktiken.

Med en österbottnisk attityd – vi håller vad vi lovar

Vårt företag har ett rykte om att vi håller vad vi lovar och att man inte behöver höra av sig i efterhand. Det pålitliga ryktet bygger på en företagskultur där vi dagligen arbetar med utbildning och inställning för att tillfredsställa kunden och genomföra det som är utlovat.

Kontakta oss för mer information om våra tjänster för både den privata och offentliga sektorn!

Hennamari Hietala, sjukskötare, verställande direktör

InMedi – Med hjärtat

InMedi som företag

InMedis företagsverksamhet har sina rötter på centralsjukhusets barnavdelning, där arbetsmoralen och arbetsklimatet var höga. InMedis grundare, Hennamari, arbetade på avdelningen i många år och lärde sig att se och uppskatta yrkesskicklighet samt värdet av olika medarbetares kompetens och roller.

I arbetet framhävdes även behovet och förmågan att kunna läsa av en patient som ännu inte med egna ord kan uttrycka sina känslor exakt. Man behövde kunna få fram information från barnen och även motivera dem på olika sätt att agera som önskat.

InMedis grundstenar är därför gedigen yrkesskicklighet, viljan och förmågan att förstå kunden, samt i en interaktion där man kan motivera patienten i rätt riktning.

Företaget utvecklar långsiktigt ett koncept där patientarbetet står i centrum och där medarbetarna kontinuerligt uppmuntras att utvecklas i sitt arbete. Konceptet ger yrkespersonalen ramar och möjligheter att arbeta etiskt korrekt i sitt arbete.

Influensavaccin

Skydda dig själv och dina nära från influensan – Ta influensavaccinet enkelt hos InMedi!

Du kan komma till InMedis kontor för att få ditt vaccin, eller boka en tid så kommer vi direkt hem till dig! Vi gör det enkelt och smidigt att vaccinera sig.